Fatih Meşe, MHP’de il başkanlığına hazır!

MHP’den 28. dönem Giresun 2. Sıra Milletvekili adayı olan Fatih Meşe, genel merkez uygun görürse il başkanlığı adaylığına hazır olduğunu açıkladı. Meşe, “Ben bir yere aday olmam, aday gösterilirsem de hiçbir görevden kaçmam” dedi.

Fatih Meşe, MHP’de il başkanlığına hazır!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.09.2023
85
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 28. dönem Giresun 2. Sıra Milletvekili adayı olan Fatih Meşe, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Meşe, 14 Mayıs 2023 milletvekili seçimleri çalışmalarında şahsı ve partisine destek veren basın mensuplarına teşekkür ederek, Ekim ayında yapılması planlana il kongresi için adaylığını açıkladı. Genel merkez uygun görürse il başkanlığı görevine hazır olduğunu belirten Meşe, il başkanı olması halinde, cumhur ittifakında partisinin ve partililerinin hakkını savunacağının altını çizdi.

Meşe, “Ben bir görevi lakıyla yapabileceğimi seçim çalışmalarında göstermiş birisi olarak karşınızdayım. O nedenle ben bir görevi istemek ve adayım demek nezaketsizliğini göstermem. MHP’nin başında bulunan il başkanı ve teşkilatlarına nezaketsizlik olarak görür, bununla ilgili hiçbir şey söylemem. Benim tek amacım, gurur ve kibirden uzak bu partiyi layık olduğu yere taşımaktır. Ben il ikinci başkanı olurken, bazıları ikinci adam olunur mu demişti, ben ikinci adamda olurum, beşinci adamda olurum, birinci adamda olurum” dedi.

REKLAM ALANI