Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğine ödül

Tıpta uzmanlık sınavı taban puan sıralamasında Türkiye’nin en iyi klinikleri arasına girmeyi başaran Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğine ödül
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.01.2024
29
A+
A-

GEAH Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği’nde gerçekleşen törene Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Yılmaz, Klinik hocaları, asistan hekimler, fizyoterapistler, hemşireler ve 5. sınıf tıp öğrencileri katıldı.

Kutlama pastası kesilen etkinlikte Başhekim Kulaklı üstün başarı belgesini klinik hocalarına takdim ederek, “Kendim de bu kliniğin bir parçası olarak bugün gelinen süreçten gurur duyuyorum. Büyük bir özveriyle, karakterle bugünlere geldik. Bundan sonrasında da hem hastanemiz hem de şehrimize gün be gün katkı sağlayarak daha başarılı bir sağlık kurumu olacağız. Kliniğimizin temel taşlarını atan çok kıymetli hocalarımız Prof. Dr. Canan Çelik ve Prof. Dr. İlker İlhanlı’ ya da geçmişte yaptıkları büyük hizmetlerden ve ufkumuzu açan bakış açıları sebebiyle teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI