Galip Atlas için son yüzde 5!

SMA Tip 1 hastası olan Galip Atlas bebek için başlatılan yardım kampanyasında sona gelindi. Galip Atlas’ın yurtdışında alması gerek ilaç tedavisi için başlatılan yardım kampanyasında yüzde 95’e ulaşıldı. Yüzde 5’lik dilim için Galip Atlas bebeğin Giresunluların yardımına ihtiyacı var.

Galip Atlas için son yüzde 5!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2023
151
A+
A-

11 aylıkken SMA teşhisi konulan Galip Atlas bebek için valilik izinli başlatılan yardım kampanyası sürüyor. Giresunlu ailenin 2. Çocuğu olan Galip Atlas bebeğinin rahat nefes alabilmesi için tek umut hayırseverler. Giresunlu hayırseverler Galip Atlas bebeğin elinden tutar, yurt dışında alması gereken ilaca ulaşmasını sağlarsa o da SMA mücadelesini kazanan bebeklerden olacak. Galip Atlas bebeğin anne ve babası, “bebeğimizin ilaca kavuşması için sizlerin desteğine, sizin uzatacağınız ele ihtiyacımız var. Mücadelemiz Galip Atlas yaşasın” dediler.

HAYDİ GİRESUN

Haydi Giresun, Güneş bebeğe, Fatma Zehra bebeğe sahip çıktığın gibi sıra Galip Atlas bebeğe sahip çıkma zamanı. SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden Galip Atlas bebek kendine uzanacak yardım ellerini bekleniyor. Galip Atlas bebek için valili izinli yardım hesapları şöyle; Ziraat Bankası: TR110001 0001 2366 1350 7250 02. Alıcı Tayfun Türkyılmza. Açıklama: Galip Atlas. SMA KİDS Yurtdışı İbanı: NL92 BUNQ 2087 1165 63 SWİFT/BIC CODU: BUNGQNL2A. Alıcı: SMA KİDS Açıklama: Galip Atlas

REKLAM ALANI