Gedikkaya sakinleriyle kucaklaştı

CHP Adayı Fuat Köse, “Çaldırmayacağım, çalandan da hesap soracağım” dedi.

Gedikkaya sakinleriyle kucaklaştı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.02.2024
37
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Giresun eski Belediye Başkanı Kerim Aksu döneminde temeli atılan ve AK Parti döneminde rafa kaldırılan “Gedikkaya Projesi’nin yeniden hayat bulacağını kaydetti. Başkan Adayı Köse, Gedikkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her gitti mahallede coşku ve meşalelerle karşılanan Köse, Giresunlulardan Giresun’u Gedikkaya’nın zirvesinden izlemeye hazır olmalarını istedi.

Köse, Cumhuriyet Halk Partisi döneminde altyapısı hazırlanan ancak Aytekin Şenlikoğlu göreve gelince rafa kaldırılan ‘Gedikkaya Projesi’nin yeni dönemde uygulanacağının müjdesini verdi. Fuat Köse’nin bu müjdesi mahalle halkından büyük alkış aldı.

Giresun Belediyesi’nin tarihinin en karanlık günlerini geçirdiğini hatırlayan Belediye Başkan Adayı Köse, Giresun Belediyesinin parasını çalmayacağım, çaldırmayacağım, çalanlardan da hesap soracağım” dedi.  “Kendime değil kentime hizmet etmek için yola çıktım” diyen Köse şunları kaydetti; “Giresun’u 31 Mart’tan sonra yepyeni bir belediyecilik anlayışı ile buluşturacağız. Halkımız değişime hazır, nereye gitsek bu kararlılığı görüyoruz. Şehrimizin saymakla bitmeyecek kadar sorunu var. Biz sorunların hepsinin üstesinden gelecek bilgi ve birikime sahibiz. Gerçekleştirilebilir gerçekçi projelerle halkımızın karşısına çıkacağız. Hayal satmayan, arsa satmayan, belediyeyi borçlandırmayan, aksine belediyenin öz kaynaklarını arttıran yönetim anlayışını şehrimize getireceğiz.”

REKLAM ALANI