Gezmiş; Emanetimizi geri alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde 300 oy ile kaybettiği Giresun Belediyesini geri almak için tam kadro sahada.

Gezmiş; Emanetimizi geri alacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.01.2024
128
A+
A-

CHP’de kadın, erkek, genç, yaşlı tüm partililer Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse etrafında kenetlenmiş durumda. Belediye başkan aday adaylığı ve belediye meclis üyesi aday adaylığı önseçim yarışlarını geride bırakan CHP kadroları tam kadro sahaya indi.

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de, Türkiye Büyük Millet Meclisi mesaisinden artana kalan zamanı Giresun’da geçirerek, Belediye Başkan Adayı Fuat Köse’nin seçim çalışmalarına tam destek vererek, Giresunlularla bir araya geliyor. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde, Giresun merkezde partisinin oyunu artırarak, meclise giden Milletvekili Gezmiş, Belediye Başkan Adayı Köse ile esnaf ziyareti yaparak, daha güzel, yaşanabilir, modern, adil ve gerçek anlamda insana değer veren bir belediyecilik anlayışı için destek istedi. Giresun halkının gözündeki değişim umudunu gördüklerini ifade eden Gezmiş, “Halkımızın yoğun ilgi ve desteği umudumuzu pekiştiriyor, Mart’ta gerçekleşecek “değişimi” müjdeliyor. Emanete verdiğimiz belediyemizi geri alacağız, halkımızı hizmete kavuşturacağız” dedi.

GİRESUN KAZANACAK!

Halkın adayı, sokağın sesi sloganıyla yola çıkan Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ise, birlikte, daha güzel bir Giresun vurgusu yaparak, “Vatandaşın yüreği kadar geniş, sevgisi kadar derindir şehrimiz. Burada her bir yüzde, her bir el sıkışmada samimiyetin ve birliğin sıcaklığını hissediyoruz. Giresun’un her bir ferdiyle büyüyen bu sevgi, şehrimizi yarınlara taşıyor. Her bir Giresunlu gibi siz kıymetli hemşehrilerimin desteğiyle, şehrimizi daha da ileriye götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

SAMİMİ VE İÇTEN KARŞILAMA

Milletvekili Gezmiş ile Belediye Başkan Adayı Köse’nin esnaf ziyaretinden objektiflere çok samimi, sıcak ve içten kareler de yansıdı. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, sohbet eden Gezmiş ve Köse’ye, Giresun halkının göstermiş olduğu sıcak ve samimi gülümseme dikkatlerden kaçmadı.

REKLAM ALANI