Gezmiş: Giresun ile Ankara arasında köprü olacağım

CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun/Ankara arasında köprü görevi yapacağını söyledi.

Gezmiş: Giresun ile Ankara arasında köprü olacağım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.11.2023
74
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Giresun’un derdi derdimdir, umudu umudumdur, üzüntüsü üzüntüm, sevinci sevincimdir. Gazi Meclis’in kutsal kürsüsünde her zaman güzel Giresun’umun sesi olacağım. Giresun/Ankara arasında köprü görevimi eniyi şekilde sürdüreceğim” dedi.

Dört gündür Giresun’da olan Milletvekili Gezmiş,  Valiliğin Öğretmenler Günü kutlamasına katıldıktan sonra bazı okulları da ziyaret etti. Ardından parti ilçe örgütlerini de ziyaret eden Gezmiş, ilçe halkı ve esnafla da buluştu ve çeşitli açılışlar ile  kadın yürüyüşüne katıldı. Gerek Meclis’te gerekse Giresun’da dur durak bilmeden çalışan CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Giresun’umuzun gelişip kalkınması için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyim” dedi.

“Her fırsatta Giresun’a gelip, halkımızla, esnafımızla   buluşuyorum. Vatandaşlarımız çok dertli, esnaflarımız da. Başta ekonomik olmak üzere alt yapı, çevre sorunu çok. İşsizlik ise had safhada. Tüm bu sorunları Meclis kürsüsünden dile getiriyor, çözümlerimi de sunuyorum. Ülkeyi yöneten iktidara  Giresun’umuzun halini aktarıyorum. Söz, yetki, karar onlarda. Umut ediyorum dikkate alırlar ve güzel şehrimizin sorunları çözülür, hemşehrilerimiz yüzü güler. Giresunlunun derdi derdim, sevinci sevincimdir. Ben Gazi Meclis’in kutsal kürsüsünden her fırsatta sesimizi duyurmaya devam edeceğim.”

 

REKLAM ALANI