Gezmiş: Giresunlular olarak her yerde el ele, gönül gönüleyiz

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Ülkemizin her yerinde yaşayan hemşerilerimizle olduğu gibi başka ülkelerde yaşayan hemşerilerimizle de her fırsatta görüşmeye, istişare içinde olmaya devam edeceğim” dedi.

Gezmiş: Giresunlular olarak her yerde el ele, gönül gönüleyiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.09.2023
Düzenleme: 15.09.2023 00:40
29
A+
A-

Milletvekili Gezmiş, hafta başı Almanya’nın başkenti Berlin’e yaptığı iki günlük ziyarete ilişkin verdiği bilgide hem partisinin Berlin Temsilciliğini hem de Berlin’de yaşayan Giresunluları ziyaret ettiğini belirtti.

Gezmiş, “Partimizin Berlin temsilciliğini ziyaret etmek ve de hemşerilerimle buluşmak üzere iki gündür Almanya’daydım. Beni çiçeklerle karşılayan yol arkadaşlarımla kendi sorunlarını, ülkemizin sorunlarını ve önümüzdeki yerel seçimlere dair görüş alışverişinde bulunduk. Avrupa’da yaşayan gençlerimizin geleceği için mücadele eden tüm partili dostlarıma, yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İyi ki varsınız, her daim dayanışma duygularımla. Bizlerin tek amacı; ülkemizin aydınlık geleceğidir. Şimdi çalışma zamanı” dedi.

CHP Milletvekili Gezmiş, Almanya ziyaretiyle ilgili şunları kaydetti;

“Berlin Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Sayın Şevki Şensoy ve Kurucu Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Karahan’ı ziyaret ettim. Ve şu an Eynesil’de bulunan İşitme Engelliler Okulu’nun kuruluş sürecini dinledim. Berlin’deki Giresunlular Derneği, işitme engelli çocuklarımızın mağduriyeti üzerine büyük bir organizasyona girişiyor ve hemşerilerimizin de desteği ile 16 adet cihazı temin edip Almanya’dan getirdikleri mühendislerle Mithatpaşa Okulu’na ilk işitme engelli cihazını kuruyorlar ve böylece bugünkü Eynesil İşitme Engelliler

Okulu’nun temellerini atmış oluyorlar. Kendilerine yıllardır memleket için verdikleri emekler, destekler ve nazik misafirperverlikleri çok teşekkür ederim.

“HER ZAMAN İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ”

Gurbetteki Giresunlu hemşerilerimiz, kıymetli dostlarımız inanın memleket için büyük hizmetlere imza atıyor, emek veriyorlar. Hepsiyle her zaman dayanışma içinde olacağız. Ben de her zaman onlarla istişare içinde olup, iş ve güç birliği yapacağım. İyi ki varlar, Giresun adına sonsuz teşekkürlerimle.”

REKLAM ALANI