Gezmiş, Meclis Katip Üyeliği görevine getirildi

Meclis’te görevine başlar başlamaz  partisinin üst yönetiminin takdirini toplayan CHP Giresun Milletvekili Sosyolog Eczacı Elvan Işık Gezmiş, Meclis Katip Üyeliği görevine getirildi.

Gezmiş, Meclis Katip Üyeliği görevine getirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.06.2023
Düzenleme: 05.06.2023 07:52
137
A+
A-

Giresun adına onur verici bir görev üstlenen Gezmiş, böylece siyasette kısa sürede oldukça önemli ve hızlı bir yol katetmiş oldu. Seçim sürecinde halkla iç içe, başarılı bir kampanya yürüten ve CHP’nin oylarının  Giresun il genelinde, bir önceki seçime göre %17 artmasını sağlayan Gezmiş, CHP genel merkezinde öne çıkan isimler arasında yerini aldı.
Cumhuriyet tarihinde Giresun’dan seçilen ilk kadın milletvekili olmasıyla zaten Türkiye gündemine girmiş olan Gezmiş’in, Meclis Katip Üyeliği’ne seçilmesi kamuoyunda takdirle karşılanırken, ilerki dönemlerde CHP’nin Türkiye’de ki yüzlerinden biri olabileceği de yapılan yorumlar arasında.

TEK AMACIM MEMLEKETİME HİZMETTİR
Milletvekili Gezmiş, Meclis’in 28. yasama dönemine dair düzenlenen yemin töreninin ardından açıklamalarda bulundu.
Gezmiş açıklamasında bugüne kadar TBMM’de Giresun’u temsilen görev yapan tüm milletvekillerine teşekkür ederek, “Şimdi sıra bana geldi, ben de görevimi en iyi şekilde yapmaya, genelde ülkeme, özelde ilime hizmet etmeye çalışacağım. Kapım tüm hemşerilerime açık olacak. Bugün yeminimi ederek görevime başladım. Ülkem ve milletim için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Atatürk’ün ilkelerinden taviz vermeden görevini sürdüreceğinin altını çizen milletvekili Gezmiş; çocukların, gençlerin, kadınların güvenli ve aydınlık bir Türkiye’de yaşaması için mücadele edeceğini söyledi

REKLAM ALANI