“Giresun Belediyesi borç batağında, batmış ve bitmiş”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önde gelen isimlerinden ve eski Giresun merkez ilçe başkanlarından Burak Tolga Bektaşoğlu, Giresun Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

“Giresun Belediyesi borç batağında, batmış ve bitmiş”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.12.2023
173
A+
A-

Bektaşoğlu, Türkiye’nin geleceği açısından kritik bir dönemde olduklarını belirterek, bu seçimin partileri CHP için özel bir önem taşıdığını ifade etti.

Geçmişin kahramanlarına ve milli mücadele ruhuna vurgu yaparak konuşan Bektaşoğlu, Giresun’u daha ileri bir seviyeye taşıma misyonu üstlenmeye hazır olduklarını dile getirdi. Genel seçimlerin önemine dikkat çeken Bektaşoğlu, partisinin ilkelerine bağlılığını vurgulayarak, Giresun’un ihtiyaçlarına uygun, adil, şeffaf, ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

GİRESUN GERİDE KALDI

Giresun Belediyesi’nin mevcut durumu hakkında eleştirilerde bulunan Bektaşoğlu, kaynakların etkili kullanılmadığını, borç batağında olan bir belediyenin hizmet üretme noktasında zorlandığını belirtti. Giresun’un, diğer şehirlerin gerisinde kaldığına işaret eden Bektaşoğlu, özellikle temel belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalındığını ifade etti.

ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Bektaşoğlu, Giresun’un önümüzdeki dönemde yaşanabilir bir şehir olabilmesi için özel projeler geliştirdiklerini, bu projeler aracılığıyla sorunlara çözüm üreteceklerini açıkladı. Kentin ihtiyaçlarına odaklanan Bektaşoğlu, Giresun’un sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çeşitli politikalar geliştirdiklerini ifade etti.

ŞEFFAFLIK VE HESAP VERİLEBİLİRLİLİK ÖNEMLİ

Giresun halkının beklentilerine uygun olarak bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini dile getiren Bektaşoğlu, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılığın temel prensipleri olacağını vurguladı. Ayrıca, belediye başkanlığı için adaylığının sadece parti içinde değil, Giresun halkının da desteğiyle şekilleneceğini ifade ederek, önseçim yapılması çağrısında bulundu.

CHP’Yİ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIM

Bektaşoğlu, CHP’nin genel başkanı ve yönetimine güvendiğini belirterek, Giresun’dan bir belediye başkanı olarak seçilmeleri durumunda, şehri yeniden eski günlerine kavuşturacaklarını ifade etti. Ayrıca, Giresun’un tarihini, kültürünü ve yerel değerlerini koruyacaklarını, halkın beklentilerine uygun projeler üreteceklerini sözlerine ekledi. Son olarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Giresun’un huzurlu ve mutlu bir şehir olması için çaba göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

REKLAM ALANI