Giresun fındığından çikolata üretiyor

Genç Girişimci Soner Çukur, azmetti ve zoru başardı

Giresun fındığından çikolata üretiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.11.2023
107
A+
A-

Giresunlu genç girişimci Soner Çukur, 2018 yılında kurduğu “Giresun Loya Fındık ve Çikolata Firması’ nı zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Bir açıklama yapan Çukur, ” Büyük özveri ve mücadelelere kurduğum firmamı bugünlere taşımanın ve Giresun’ u böyle bir tesise  kavuşturmanın  mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

İlk olarak evde mutfak robotu ile yapmaya başladığını fındık ezmesini farklı illere sanal ortamda satmaya başlamasıyla çok beğeni topladığını ve markalasmaya karar verdiğini belirten Çukur, şunları kaydetti:

” O zor süreçlerden sonra Giresun Loya Çikolata Firmamı kurdum.

Giresun Fındığın  Başkenti olmasına rağmen neden hiç bir firma çikolata yapmıyor. Bu durum gerçekten çok üzücü. ‘Ben bu işi yaparım’  dedim, çok araştırdım, çok okudum ve  videolar izledim. Sözün özü, 2018 yılından bu yana “Giresun Fındığı’ nın Tadı” sloganıyla çikolata üretiyoruz.Değerli müşterilerimize çikolatanın dışında ayrıca kavrulmuş fındık ezmesi, tuzlu fındık, sütlü kadayıf ve fındık ezmeli tatlı çeşitleri  sunuyoruz.”

Giresun Loya Fındık’la ilgili  “http://www.giresunloya.com’ dan  ve 0543 869 11 48 numaralı telefondan bilgi alıp sipariş verebilirsiniz.

REKLAM ALANI