Giresun, sanayi esnafının yanında!

Giresun Sanayi Sitesi’nde iki esnafın Suriye uyruklu atık kağıt toplayıcıları tarafından darp edilmesi ve yaralanması sonrası, Giresunlular esnafına sahip çıktı. Bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasiler olaya tepki göstererek, Giresun sanayi esnafının sahipsiz olmadığını ve Giresun halkının huzurunu hiç kimsenin kaçıramayacağının altını çizdiler.

Giresun, sanayi esnafının yanında!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.07.2023
76
A+
A-

Giresun Sanayi Sitesi İşlet Kooperatifi ile Madeni Sanatkarlar Odası, sanayi sitesine çöp veya başka amaçlı girilmesine müsaade etmeme kararı aldı. Yabancı uyruklu kağıt toplayıcılarının sanayi esnafını darp etmesi sonrası Sanayi Sitesi İşlet Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ile Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Ufuk Levent başkanlığında site esnafıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının sonucunu paylaşan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Levent, “Sitemizde düzensiz çöp toplayıcıları çalışma saatleri içerisinde esnaf, site çalışanlarını ve iş yaptırmaya gelen misafirlerimizi rahatsız etmekte ve çeşitli huzursuzluklara sebep olmaktadırlar. Sitemizdeki çöpler belediyemizce düzenli olarak alınmakta ve takip edilmektedir. Kooperatif ve oda olarak bundan sonra düzensiz çöp toplayıcıları ve başka amaçla siteye girenlere müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“MHP’Lİ USTA ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, “Büyük Sanayi Sitemizde yaşanan hadise ile ilgili her daim yerel esnafımızın yanındayız” dedi. Usta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu cümleyi daha da uzun uzadıya kurabilirim fakat şimdilik bu kadar yeterli” ifadelerine yer veridi.

REKLAM ALANI