Giresunlu Ünzile Yüksel GİK’e yeniden seçildi

İyi Parti’nin hafta sonu gerçekleştirilen kurultayında, Musavvat Dervişoğlu partinin yeni genel başkanı seçildi. Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine ise Ünzile Yüksel yeniden seçilirken, İstanbul Milletvekili ve GİK’in önceki dönemdeki üyesi Burak Akburak yeni dönemde listede yer almadı.

Giresunlu Ünzile Yüksel GİK’e yeniden seçildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
106
A+
A-

Yeni Genel İdare Kurulu’nda Başkanlık Divanı’nın bazı önemli isimleri yer almazken, birçok yeni isim listeye girdi. Başkanlık Divanı’ndan Oktay Vural, Ayfer Yılmaz, Saltuk Buğra Kavuncu, Sedat Aksakallı ve Şükrü Kuleyin gibi isimler yeni GİK’te yer bulamadı. Onların yerine Hakan Şeref Olgun, Ayyüce Türkeş Taş, Kürşad Zorlu, Ünzile Yüksel ve Selcan Taşçı Hamşioğlu gibi isimler eklendi.

Yeni GİK, Ayyüce Türkeş Taş, Hakan Şeref Olgun, Turan Yaldır, Kürşad Zorlu, Uğur Poyraz, Hasan Toktaş, Ersin Beyaz, Ümit Özlale, Selcan Taşcı Hamşioğlu, Yavuz Aydın, Ünzile Yüksel, Enver Yılmaz gibi birçok yeni ve eski üyeyi içeriyor. Yeni Merkez Disiplin Kurulu’nda ise Güçlü Şenel, Zeki Buldan, Kadriye Ünler gibi isimler yer aldı.

Kurultay sonucunda İyi Parti’nin liderlik ve yönetim kadrosu yeniden şekillenirken, partinin ileriye dönük hedefleri ve siyasi stratejisi üzerinde de önemli etkiler yapması bekleniyor.

REKLAM ALANI