Giresunspor, Keçiörengücü deplasmanında puan arıyor

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor bugün deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak maç Aktepe Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi İzmir Bölgesi’nden Davut Dakul Çelik yönetecek.

Giresunspor, Keçiörengücü deplasmanında puan arıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.09.2023
132
A+
A-

Giresunspor kulübüne destek sağlanmasının önemine vurgu yapan Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Başkana, yönetime, futbolculara destek olunmalı. Bu destek sağlanırsa, Giresunspor daha yukarılara çıkar. Giresunspor’u bir yerlere getirmek için hep birlikte çalışılması lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum, Keçiörengücü maçında puan ya da puanlar alarak ayrılmayı hedefliyoruz. Bazı oyuncularımızda darbeye bağlı sakatlıklar var, onları da maçlara hazır hale getirmeyi düşünüyoruz. Transfer yasağımız kalktığında kadromuza katacağımız oyuncuların yüzde 70’ini belirledik. 15-20 puan aralığında ilk yarıyı bitirmeyi hedefliyoruz. Gençliğimize ve dinamikliğimize güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK RAPORU

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Bitexen Giresunspor’un deplasmanda oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı öncesinde iki oyuncunun durumu netleşmezken, Senghor bu maçta da görev alamayacak.

Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Profesyonel futbolcularımız Talha Ulvan ve Mert Han Kurt’un darbeye bağlı sakatlıkları bulunmaktadır. Her iki oyuncumuz Ankara Keçiörengücü maçı kadrosunda olup durumları maç günü netleşecektir.” denildi.

YAYIN VAR

Trendyol 1. Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran TRTSPOR yayın akışını belirledi.

TRT’den yapılan açıklamaya göre, A. Keçiörengücü – B. Giresunspor maçı TRTSPOR’dan naklen ekranlara gelecek.

HEYECAN DEVAM EDECEK

23 EYLÜL CUMARTESİ:

16.00 Ankara Keçiörengücü-Bitexen Giresunspor: Davut Dakul Çelik

16.00 Manisa FK-Göztepe: İlker Yasin Avcı

19.00 Ahlatcı Çorum FK-Sakaryaspor: Fatih Tokail

24 EYLÜL PAZAR:

16.00 Teksüt Bandırmaspor-Gençlerbirliği: Oğuzhan Aksu

19.00 Adanaspor-Erzurumspor FK: Alper Akarsu

19.00 ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Kocaelispor: Adnan Deniz Kayatepe

25 EYLÜL PAZARTESİ:

20.00 Altay-Bodrum FK: Yunus Dursun

REKLAM ALANI