Giresunspor sıkı hazırlanıyor

Yeşil Beyazlılar, ligin kalan bölümünde toplayacağı puanlarla üst sıralara yükselmesinin hesaplarını yapıyor

Giresunspor sıkı hazırlanıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.09.2023
60
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’un Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, geride kalan dört haftayı değerlendirerek, camiayı Pazar günü yapılacak Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’a davet etti.

HOCAMIZ ÇOK ÇALIŞIYOR

Sezona transfer yasağı sebebiyle genç ağırlıklı bir kadroyla başladıklarını dile getiren Ekiz, “Ülke futbolumuza nice isimler kazandıran teknik direktör Mustafa Kaplan ile anlaşarak gençlerimizi ona emanet ettik. Sağolsun çok ilgili ve bilgili. Zaten daha önceden de Giresunspor’umuzda çalışmış bir hoca. Elinden geleni yapıyor, gençlerimize büyük katkı sağlıyor. İnşallah Giresunspor’umuzdan da yeni isimleri Türk futboluna kazandıracaktır. Bundan şüphemiz yok.” dedi.

SAVAŞARAK KAYBETTİK

İlk dört maçta sadece bir galibiyet alabildiklerini ancak bu maçların hiçbirinde Giresunspor’un ezilmediğini savunan Ekiz, “İlk maçta çocuklarımızın heyecanı gözlerinden okunuyordu. Çoğu ilk kez profesyonel lig maçına çıktı. Şanssız bir yenilgi aldık. İkinci hafta maçında gençlerimiz Çorum Futbol Kulübü’nü 2-0 yenerek özgüven kazandı. Bandırmaspor ve Eyüpspor maçlarında ise kısaca tecrübe kazandı diyebiliriz ama kaybettiğimiz maçlarda bile takımımız geleceğe dönük ışık vermiştir. Hedefimiz net, her maça galibiyet için çıkmak ve ligi en iyi yerde bitirmek.” Diye konuştu.

KONGREYE DAVET

Ekiz, son olarak ise Pazar günü yapılacak Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’a değinerek, “Giresunspor sahipsiz değildir. Biz kulübün önünü açmak için kongre kararı aldık. Gelinen süreçte hiçbir aday çıkmadı. Giresunspor takımı ve bu gençler sahipsiz kalmamalı. Herkes bu takıma omuz vermeli ve bu takımın arması daha da yukarılara çıkması gerekiyor. Bunun için bütün şehir tek vücut olması lazım. Herkesi Pazar günü hesap vereceğimiz olağanüstü genel kurula bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI