Giresunspor taktik çalışıyor

Çotanaklar, Cumartesi günü Ertuğrul Sağlam’ın öğrencilerinden oluşan Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlılar bu maç için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor

Giresunspor taktik çalışıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.11.2023
190
A+
A-

Trendyol 1. Lig 13. hafta mücadelesinde Giresunspor, Çotanak Stadı’nda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 25 Kasım Cumartesi günü Giresun’da oynanacak. Çotanaklar’da Kocaelispor mesaisi mini iznin ardından Perşembe günü başlarken çift antrenmanlarla rakibine hazırlanıyor.

TEK EKSİK VAR

Öte yandan Giresunspor’da Senghor’un eksikliği bulunurken, Ümit Milli takımda bulunan Şahin de antrenmanlara katılamıyor.

PAS TRAFİĞİNİ ÖNEMSİYOR

Giresunspor’da son antrenmanda teknik direktör Mehmet Birinci oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Hemen hemen her gün oyuncularıyla bir araya gelen Birinci, talebelerine Kocaelispor maçının önemini anlatıyor.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti ve Giresunspor son olarak dar alan pas çalışması gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mehmet Birinci antrenmanlarda da oyunculara sıkça uyarılarda bulundu.

REKLAM ALANI