Giresunspor yönetimi devam kararı aldı!

Yönetim kararını istikrardan yana kullandı ancak yeni sezon öncesi ne kadar bütçe oluşturulduğu açıklanmadı. Giresunspor sadece 24 Haziran’da destek toplantısı yapılacağını duyurdu!

Giresunspor yönetimi devam kararı aldı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.06.2023
114
A+
A-

Giresunspor’da yönetim kurulunun göreve devam edeceği bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak ve yönetim kurulunun tam kadro olarak göreve devam etme kararı aldığı, kulübün geleceği için atılması gereken adımlar konusunda mücadelenin en üst seviyede sürdürülmeye devam edileceği vurgulandı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Camia olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, milletvekillerimiz, siyasilerimiz, şehrimizin ileri gelenleri, mülki idaremizin yetkilileri, STK’larımız ile iyi günde ve kötü günde koşulsuz olarak takımının yanında yer alan taraftarlarımızın da katılımıyla geniş kapsamlı istişare toplantısı yaparak kulübümüzün geleceği için atılacak adımları ortak akıl ile belirleyeceğimiz bir toplantı düzenleyeceğimizi duyuruyor, camiamızın içinde bulunduğu süreci el birliği ile atlatmak için 24 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 17.00’da Giresunspor Tesisleri’nde tüm Giresun’u çotanak arma etrafında birlik olmaya davet ediyoruz.”

REKLAM ALANI