Giresunspor’dan teşekkür

Bitexen Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Birlik ve beraberlik içerisinde Giresunspor’umuzu aydınlık yarınlara taşıyacağız.” denildi

Giresunspor’dan teşekkür
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.03.2023
74
A+
A-

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, İstanbul’da yapılan geceyle alakalı açıklama yaptı.

Açıklamada, “İstanbul’da yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Giresunspor Destek ve Üyelik Toplantısında bizleri yalnız bırakmayan hepsi birbirinden değerli tüm hemşerilerimize, Belediye Başkanlarımıza, STK temsilcilerimize, taraftarlarımıza ve İstanbul’da yaşayan büyük Giresunspor ailesine öncelikle teşekkür etmek istiyorum.

BİRLİK VE BERABERLİK BÜYÜYECEK

Giresunspor Türkiye ve dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm Giresunluların ortak değeri ve gurur kaynağıdır. Bu değerimizi yaşatmak, çotanak armayı daha iyi yerlere getirmek için hep birlikte hareket ederek tüm Giresunluları Giresunspor’umuz etrafında bir araya getirmek bizim öncelikli hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Destek ve Üyelik toplantımızda takımımızı sahiplenme ve destek anlamında sergilenen ortak tutum, bizlerin gelecek güzel günlere olan inancını daha da güçlendirmiştir. Bu birlikteliğin ve desteğin bir kar topu gibi büyüyerek artacağına yürekten inanıyorum. Önümüzdeki süreçte benzer etkinlikler ve organizasyonları düzenlemeye, Giresunspor’umuzun sorunlarına çözüm üretmek için ortak paydası Giresunspor olan herkesle birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.

KATKIDA BULUNANLAR AÇIKLANDI

Düzenlenen destek toplantımızda “Giresunspor’un Geleceği İçin Hedef 2828 Yeni Üye” kampanyamıza yeni katılımlar sağladığımız gibi yeni üyelik modellerimizi de tanıttık. Bu kapsamda Altın Çotanak, Gümüş Çotanak, Bronz Çotanak ve Çotanak üyeliklerimiz konusunda toplantımıza katılan hemşehrilerimizi bilgilendirdik. Dileyen taraftarlarımız ve destekçilerimiz kulübümüze 250 bin TL katkıda bulunarak Altın Çotanak üye, 100 bin TL katkıda bulunarak Gümüş Çotanak üye, 50 bin TL katkıda bulunarak Bronz Çotanak üye ve 10 bin TL katkıda bulunarak Çotanak Üye olarak destek olabilecekler. Yeni üyelik modellerimiz ile ilgili detayları önümüzdeki günlerde sizlerle de paylaşacağız. Toplantımıza katılan Sayın Lokman Çağrıcı ve Sayın Yunus Fevzi Öner Altın Çotanak üyelik, Sayın Ceyhun Ocak Gümüş Çotanak üyelik ve Sayın Hüseyin Tütüncü Çotanak üyelik sahibi olarak yeni üyelik kampanyamıza ilk destekleri vermişlerdir. Kendilerine bir kez daha camiamız adına teşekkür ediyorum.

GİRESUNSPOR’UN ÇIKARLARINI KORUYACAĞIZ

Bu gibi etkinliklerin dışında biliyorsunuz ki tek kalıcı gelir kaynağımız olan Çotanak Store ile ilgili olarak da yeniden yapılanma sürecine giderek, yeni ürünler geliştirerek kulübümüzün ürün satışından elde edeceği gelirleri de arttırmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda bir finansal program çerçevesinde, gelir hedefi koyarak bu hedeflere ulaşılması amacıyla çalışmalar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Koyduğumuz bu hedefler doğrultusunda, Giresunspor’umuzun çıkarlarına uygun adımları atacağımızın bilinmesini istiyorum. Amacımız kulübümüzün geçtiği sıkıntılı günleri birlik ve beraberlikle bir bütün olarak atlatıp Giresunspor’u bu ligde kalıcı olmasını sağlayarak çotanak armanın geleceğini teminat altına alacak adımları hep beraber atmak olacaktır.

Bu vesileyle İstanbul’da başarıyla gerçekleştirdiğimiz Giresunspor Destek ve Üyelik Toplantısına katılan, organizasyonunda görev alan ve kulübümüze destek olan tüm Giresunspor sevdalısı hemşehrilerimize kulübümüz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlikle Giresunspor’umuzu aydınlık yarınlara çıkaracağımıza olan inancımla hepinize saygılar sunuyorum.” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI