Giresun’un İstanbul’da parlayan yüzü, Ufuk Özdemir

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Giresunlu hemşerimiz Ufuk Özdemir, Afyonkarahisar’da şehitlerimizi ve hemşerilerimizi yalnız bırakmadı.

Giresun’un İstanbul’da parlayan yüzü, Ufuk Özdemir
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.08.2023
283
A+
A-

Başarılı eğitimcilik yaşamı sonrasında geçtiğimiz yıllarda Esenyurt Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Giresunlu Hemşerimiz Ufuk Özdemir Giresunluların İstanbul’da parlayan yüzü olarak gururumuz oluyor.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Giresunlularında yoğun yaşadığı ilçeden beraberindekilerle Büyük Taarruzun dönüm noktalarından biri olan İscehisar’da düzenlenen törenlere katılan ve Giresunlu şehitleri anma törenlerine katılan Başkan Yardımcısı Özdemir, Doğanlar köyünde bulunan öğrencilere hediyeler verdi.

ÖZDEMİR: EMANETLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ufuk Özdemir yaptığı açıklamada, “Kurtuluş Mücadelemizin son mührü Büyük Taarruzun 101. yılında aziz şehitlerimizi anmak için her sene olduğu gibi yine Afyonkarahisar Giresunlular Şehitliği’nde buluştuk. Bizleri minnetle karşılayan İsçehisar Doğanlar köyünün miniklerine de başkanımız Sn. Kemal Deniz Bozkurt’un ve belediyemizin hediyelerini ilettik. Mukaddes vatan toprağının savunulması ve al bayrağın dalgalanması uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Emanetlerine sahip çıkacağız” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI