GRÜ’den yayın başarısı ödülleri sahiplerini buldu

Giresun Üniversitesi, akademisyenlerine yönelik düzenlediği geleneksel “BAP İşleyişi ve İşlemleri” konulu bilgilendirme toplantısı ile Yayın Ödül Törenine ev sahipliği yaptı.

GRÜ’den yayın başarısı ödülleri sahiplerini buldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.04.2024
19
A+
A-

Tören, 3 Nisan 2024 Çarşamba günü Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitenin kalite çalışmaları çerçevesinde BAP projelerinden üretilen yayınların uluslararası indekslerde taranır hale getirilmesi hedeflendi. Bu doğrultuda, BAP bünyesinde oluşturulan Yayın İnceleme ve Değerlendirme Kurulu (YİDEK), BAP projelerinden üretilen indeks yayınlarına teşvik sağlamak amacıyla yayın teşvik uygulamasını başlattı. 2023 yılı yayın destekleri için düzenlenen başvurular sonucunda 17 akademisyen, indeks dergilerinde 20 yayın ile ödüllendirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin’in açılış konuşmasıyla başlandı. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ve Üniversitemiz akademisyenlerinin katılımıyla devam eden programda, uluslararası indeks dergilerinde yayınlanan makaleleriyle öne çıkan öğretim üyeleri tebrik edildi. Rektörümüz Can, BAP birimine verilen bütçe desteğini maksimum seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini ve birim yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI