Hafızlık öğrencilerine bilim ve teknoloji semineri 

Giresun İl Müftülüğü, “Her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi” ile Kur’an kursu öğrencilerine yönelik seminerler düzenliyor.

Hafızlık öğrencilerine bilim ve teknoloji semineri 
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.03.2024
13
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kursu öğrencilerine yönelik planlanan “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” projesi kapsamında müftülüklerce programlar gerçekleştiriliyor.

Proje kapsamında Giresun İl Müftülüğünce, Çakırmelikoğlu Kur’an Kursu’nda eğitim gören hafızlık öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi. Seminere Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Giresun İl Sorumlusu Fatih Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.

“TEKNOLOJİ GELİŞTİREN BİR TÜRKİYE HEDEFLİYORUZ”

T3 Vakfının gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarla, Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesine yönelik katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Fatih Yıldırım, “Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın amacı, yetenekli gençlerin ve her yaş grubundan insanların teknoloji geliştirilmesi süreçlerine katılmalarını sağlamak, stratejik önemi, yüksek katma değeri ya da küresel rekabet koşulları gereğince milli ve özgün olarak üretilmesi öncelikli olan ürün, sistem ve bileşenlerin üretilmesine dönük girişim, araştırma-geliştirme, proje ve faaliyetleri yapmak ve desteklemektir. Aynı zamanda yetenekli gençleri tespit etmek ve eğitmek, teknoloji alanında girişimcilik kültürünün gelişmesine ve bütün bu alanlarda yapılacak bilimsel çalışmalara da katkıda bulunmaktır.” dedi.

REKLAM ALANI