Haydi omuz omuza Giresunspor’umuza destek olmaya

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü oynanacak Corendon Alanyaspor maçı bilet fiyatlarında indirime gidildiği kaydedildi.

Haydi omuz omuza Giresunspor’umuza destek olmaya
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.03.2023
58
A+
A-

Yeşil Beyazlı Kulüp açıklamasında, “Büyük Giresunspor Taraftarı, bu hafta sonu kendi evimizde Giresunspor’umuz için çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Gücünü taraftarından alan Giresunspor’umuzun bu maçta sizlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bu amaçla C. Alanyaspor maçında bilet fiyatlarında %20 indirime gitme kararı aldık. Bu müsabaka öncesinde tüm taraftarlarımızı, STK’larımızı, Belediyelerimizi ve şehrimizin tüm dinamiklerini tribünlerimizi doldurmak için bilet almaya, Çotanak Spor Kompleksi tribünlerinde sahada mücadele edecek oyuncularımızla omuz omuza olmaya davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

İŞTE BİLET FİYATLARI

Biletler alakalı da yapılan açıklamada, “Çotanak Spor Kompleksi’nde C. Alanyaspor ile oynayacağımız maçta bilet fiyatlarında %20 indirime gidilmiştir. Büyük Giresunspor taraftarını C. Alanyaspor maçı biletlerini alarak takımımızın taraftar desteğine ihtiyaç duyduğu maçta tribünleri doldurarak omuz omuza 90 dakika destek olmaya davet ediyoruz! Biletinizi passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı’nda bulunan Passolig gişesinden satın alabilirsiniz.” denildi.

Biletler 40, 60 ve 80 ₺’den satışa çıktı.

REKLAM ALANI