Hayırsever desteğiyle eğitimde önemli adım

Giresun’da yeni bir ilkokul için protokol imzalandı

Hayırsever desteğiyle eğitimde önemli adım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2024
32
A+
A-

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Çamoluk ilçesinde hayırsever bir vatandaşın desteğiyle inşa edilecek ilkokul binasının protokol imza törenine katıldı. Giresun Valiliği’nde gerçekleştirilen törene, Vali Serdengeçti’nin yanı sıra hayırsever iş insanı Ahmet Ertuğrul, Çamoluk Kaymakamı Faruk Carfi, Çamoluk Belediye Başkanı Ergün Bakırhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu da katıldı.

Protokole göre, Çamoluk ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde 3227 metrekarelik alanda 16 derslikli yeni bir ilkokul inşa edilecek. Vali Serdengeçti, imza töreninde yaptığı konuşmada, eğitimin toplumun temel taşlarından biri olduğunu vurgularken, bu yeni okulun bölgedeki eğitim altyapısını güçlendireceğini ifade etti.

Hayırsever iş insanı Ahmet Ertuğrul’a, bu anlamlı projenin gerçekleşmesine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Vali Serdengeçti, eğitimi destekleyen bu tür iş birliklerinin artmasının önemine dikkat çekti.

Vali Serdengeçti, protokol imza töreninin, Çamoluk’un eğitim kalitesini artırma yolunda atılan önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, yeni ilkokul binasının ilçeye ve bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, bu tür hayırsever projelerin topluma değer kattığını söyledi.

İmza töreni, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Protokolün ardından, yeni okulun yapım süreciyle ilgili hazırlıklar hızla devam edecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.