Hazine AKP’nin değil, Türkiye Cumhuriyeti’nindir

TBMM Divan Katip Üyesi, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş,  “AKP Milletvekilinin içme suyu projesini seçim kozu olarak kullanmasını doğru bulmuyorum” dedi.

Hazine AKP’nin değil, Türkiye Cumhuriyeti’nindir
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.01.2024
46
A+
A-

Gezmiş, Milletvekili Ali Temür’ün Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yeniden aday gösterilip, şehre dönüş karşılamasında; “Biz 7 aydır görevdeyiz, iyi işler yaptık, Giresun’a İkisu’dan getirmeyi düşündüğümüz 4 milyarlık içme suyunu Tarım Bakanımıza onaylattık. Projelerin devamı için Ak Parti devam etmeli, Cumhur İttifakı kazanmalı” sözlerine şöyle yanıt verdi:

GİRESUN BÖLGEDE KALKINMIŞLIK DÜZEYİ EN DÜŞÜK İL!

“Hizmet konusuna “Biz olursak ancak olur” şeklinde bakılmasını doğru bulmuyorum. AKP 22 yıldır iktidar ve maalesef Giresun bölgemizde yatırımlardan hakkını alamayan, kalkınmışlık düzeyi en düşük ve en çok göç veren ildir.

HAZİNE AKP’NİN DEĞİL, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİNDİR

Su gibi yaşamsal ihtiyaç olan bir hizmeti “bize oy verirseniz yaparız” şeklinde “seçim kozu” olarak dile getirilmesini doğru bulmadığımız gibi, Giresunluya da tehdit olarak görüyoruz, bu tür söylemleri kabul etmiyoruz. Devletin imkanları tüm illere, tüm yurttaşlara eşit paylaşılmalıdır. Çünkü Hazine AKP’nin değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin Hazinesidir”

REKLAM ALANI