Her bir öğrenci değerli!

Yağlıdere Akpınar köyündeki 6.sınıf öğrencisi İlçe Milli Eğitimin aracı ile her gün okul müdürü tarafından alınıp, akşam da evine bırakılarak eğitime devamı sağlandı.

Her bir öğrenci değerli!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.04.2023
75
A+
A-

Tüm çalışmalara rağmen taşıma servisi sağlanamayan öğrencinin eğitimden uzak kalmaması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi araç tahsis edilerek eğitime ulaşımı sağlandı. İlçe merkezinden hareket eden resmi araç günlük 180 km yol yaparak Okul Müdürü tarafından öğrenci evinden alınıp Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokuluna ulaştırılıyor ve ders bitiminde tekrar evine bırakılıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, “Bir öğrencimizin bile eğitimden mahrum olmaması için devletimiz tüm imkanlarını seferber kıldı. Çocuklarımızın aydınlık geleceği için tüm ekibimizle çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz. Başarılı çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Vekilimiz Tuğrulhan Çoban ve ekibini, öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum. Eğitime desteklerini her zaman esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Kübra Dogruer’e, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu’na ve tüm eğitim gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Akpınar köyü Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu 20 km uzaklıkta bulunmakta.

Yağlıdere Akpınar köyü arası 60 km. Sabah ve akşam Akpınar’a gidiş dönüş 60 km olup araç günlük toplam 180 km yapıyor.

REKLAM ALANI