Her zaman yanınızda ve yakınınızdayım

Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulmalı, KÖYDES ödenekleri de adil dağıtılmalı

Her zaman yanınızda ve yakınınızdayım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.04.2024
18
A+
A-

TBMM Kâtip Üyesi, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Yol sorunlarımızın hızlı çözümü ve hak ettiğimiz ulaşım yatırımlarını alabilmemiz için Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulmalı ve KÖYDES ödenekleri de eşit ve adil paylaşılmalı” dedi.

Yerel seçimlerden zaferle çıkan CHP’nin Giresun Milletvekili Gezmiş, sorunları Meclis’e taşımaya devam ediyor. Giresun’un öncelikli sorunlarının başında ulaşım sorunu olduğunu ifade eden Gezmiş şunları dile getirdi:

“Ben Giresun’un Milletvekili olarak göreve başladığım günden bugüne ilimizin ekonomik, sosyal, kültürel tüm sorunlarını Meclis’e taşımaya devam ediyorum. Gerek Meclis kürsüsünden gerekse basın toplantısı yaparak gerekse de önerge vererek sorunları dile getiriyor, çözümünü talep ediyorum.

YOL MEDENİYETTİR

İlimizin öncelikli sorunlarının başında ulaşım sorunu var. Yollar yetersiz ve de bozuk. Yıllar önce söz verilen ancak halen yapılmayan Güney Çevre Yolu acilen Karayolları ağına alınmalı. Tirebolu-Torul yolu, Dereli Pınarlar Tüneli, Espiye-Ericek Yolu, Görele Çanakçı yolu, Çamoluk, Şebinkarahisar yolu, Görele liman kavşakları ve üst geçitler de acilen Karayolları ağına alınmalı. Yol medeniyettir, şehirlerin gelişip kalkınması için ulaşım şarttır. Bozuk yollar iyileştirilmeli, ulaşım olmayan yerlere de yeni yollar yapılmalıdır”

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURULMALI, KÖYDES ÖDENEĞİ ADİL PAYLAŞILMALI

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Ulaşım sorunlarımızın daha hızlı çözülmesi, ulaşım yatırımlarından hak ettiğimizi alabilmemiz ilimizin Trabzon’dan ayrılarak yeni bir Karayolları Bölge Müdürlüğü ile mümkün olabilir. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ödenekleri de adil ve eşit dağıtılmalı” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.