Hizmetle dolu 4 yıllığın hesabını verdi!

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, ilçelerine imkanlar dahilinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Hizmetle dolu 4 yıllığın hesabını verdi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2023
95
A+
A-

31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yağlıdere Belediye Başkanı seçilen Başkan İbaş, 4 yıllık hizmet karnesini açıkladı. 4 yılda yapılan ve yapım aşamasında olan çalışmaları 19 başlıkta paylaşan İbaş, yapılan yatırımlar için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanlara, milletvekillerine ve emeği geçen herkese şahsı ve ilçe halkı adına teşekkür etti ve “Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, 4 yılda yapılan çalışmaları şöyle sıraladı; “Üniversite Binamızı tamamlayıp açtık, tüm öğrencilerimizin barınma ve gıda ihtiyaçlarını karşıladık. Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu ilçemize kazandırdık. Mezbahane ve Hayvan Barınağı yapıldı. 2 Araç, 1 Yaya Köprüsü ve 2000 Metre Taşkın Koruma, mahallelere 1600 Metre heyelan duvarı yapıldı ve 8 m lik araç köprümüz önümüzdeki aylarda İmam Hatip’in oraya yapımına başlanacak. 2 Kadın Dinlenme Evi ve Mescit yapıldı. 60 M3 lük yeni Beton Santrali açıldı ve bir adet Mikser alındı. 89 Adet Görsel Aydınlatma şehir girişi ve sahil yoluna yapıldı ve 15 Gün sonra çarşı içine 86 Adet Aydınlatma başlayacak. İlçemize Doğalgaz getirdik. 118 Binada Sokak Sağlıklaştırılması ve Dış cephe yapıldı ve haftaya 69 Bina daha yapılacak, ihale edildi. Yeni İtfaiye aracı alındı ve İtfaiye binası yapıldı. Hepsi yeni 2 Kamyonet, 1 binek araç, 1 Jcb iş makinası ve 1 kamyonu Belediyemize kazandırdık. 27.000 m2 parke ve 14.000 m3 beton ve 3.500 ton asfalt 10)Mal Pazarımız ihale aşamasında ve bir ay içinde başlayacak. Çoğu pandemi ve Ramazan ayında olmak üzere 6.000 kolinin üzerinde gıda vatandaşlarımıza verildi. Bozkurt, Manavgat ve Deprem Bölgesine 35 Kamyon  yardım gönderildi, ilçemizdeki depremzede kardeşlerimizin tüm ihtiyaçları karşılandı. 140 Öğrencilerimize burs bağlandı. Bloklar Kentsel dönüşüm onaylandı, yapım aşamasında. Yüzme Havuzumuz 2023 yatırım programında, başlanması gerekirdi ama Deprem dolayısıyla birkaç ay ertelendi, birkaç ay içinde inşaatına başlanacak. 5 adet Su deposu yapıldı, bu yıl içinde 4 adet daha yapılacak. Yaşlı Bakımevimiz Bakanlığımızla koordineli projelendiriliyor ve inşaatına başlanacak. Kimseyi imkanlar dahilinde Belediyemizden boş çevirmedik. Ve son bir yılda betonlama ve yatırımlar inşallah devam edecek. 4 yıllık süreçte yapamadıklarımız, yetişemediklerimiz, bilmeden de olsa kırdıklarımız, üzdüklerimiz için kusurumuza bakmayın, haklarınızı helal edin.”

REKLAM ALANI