İbaş’ın hedefinde 12 proje var

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, yeni dönemde ilçe halkından destek istedi ve tekrar başkan seçilmesi durumunda ilçeye kazandırmayı hedefledikleri 12 önemli proje hakkında açıklamalarda bulundu.

İbaş’ın hedefinde 12 proje var
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
72
A+
A-

Başkan İbaş, aday olan diğer kişilere başarılar dileyerek yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Yaklaşık 5 yıl önce sizlerin teveccühü ile seçildiğimiz başkanlık görevimizde, 22 Ağustos 2020, 10 Temmuz 2023 sel afetleri, pandemi, 6 Şubat depremi ve ekonomik krize rağmen, imkanlar dahilinde seçim beyannamemizdeki taahhütlerimizin büyük bir kısmını yerine getirdik. Ancak eksiklerimiz, yetiştiremediklerimiz ve yapamadıklarımız mutlaka vardır. 31 Mart 2024 seçiminde tekrar teveccüh gösterirseniz, hedeflediğimiz projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Bu projeler şunlardır: Tamamlanmış 52 dükkanlı küçük sanayi sitesi projesi. Milli Emlak’tan 29 yıllığına kiralanan alana 150 kişilik tekstil fabrikası (proje aşamasında). Okula tahsis edilen alanda yaşlı bakımevi (Bakanlık onayı için başvuruda bulunduk, güçlendirme projesi yakında başlayacak). İmam Hatip, Kapalı spor salonu ve 2 bölgeye doğalgaz hattının devamı. Blokların kentsel dönüşümü. Köprübaşı Yağlıdere arasında yapılacak 8 km’lik karayolu. DSİ tarafından ihalesi yapılan taşkın koruma, tersip bendi U kanalları ve köprülerin yapılması. Üniversite öğrencileri için yeni yurt yapımı. Doğalgaz hatlarından dolayı zarar gören parke ve kaldırımların dekoratif taşlarla yenilenmesi. Otopark sorununun çözülmesi, gerekli arazi bulunursa kapalı otopark yapılması. İlçenin tamamında bitirilmesi planlanan dış cephe ve sokak sağlıklaştırılması projenin tamamlanması. Belediyenin karşısındaki dolgu alanına sosyal yaşam alanları, eksik kalan yol ve kanal betonlamalarının ve afetin hasarlarının tamamlanması.”

Başkan İbaş, “Vereceğiniz karar başımız üstüne, aday olan tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun…” şeklinde sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI