İktidar Giresun’da kendi ipini çekti!

Giresun’da yerel seçim startının verilmesiyle birlikte, en çok üye kaydı yapılan ikinci il olan Giresun’da Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar devam ediyor.

İktidar Giresun’da kendi ipini çekti!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.01.2024
108
A+
A-

Doğankent’ten gelen yeni üyeler, 12 Ocak Cuma günü Yeniden Refah Partisi Giresun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bu yeni üyeler, AK Parti ve Memleket Partisi’nden istifa ederek YRP saflarına katılmıştı. Ziyaret sırasında yapılan rozet takma programında konuşan Giresun İl Başkanı Eşref Bekdemir, günlük üye katılımlarına 10 kişi daha eklediklerini belirterek şunları söyledi:

“Bugün neredeyse gelenek haline gelen günlük üye katılımlarımıza 10 kişi daha ekledik. Öncelikle hepsine Milli Görüş’e, Yeniden Refah’a, Türkiye’nin geleceğine hoş geldiniz diyorum. Gittiğimiz her yerde Yeniden Refah’a bütün kapılar açılıyor. Bir vatandaşın, Twitter üzerinden katıldığı söyleşi programında dile getirdiği ‘Meclis’te sadece 5 kişisiniz 500 kişiye bedelsiniz’ ifadesi beni duygulandırdı.”

Başkan Bekdemir, aynı dünya görüşüne sahip olmadıkları bir STK üyesinin de, “Siyaseti halk için yapıyorsunuz bunun çok iyi farkındayım. Bu yüzden önümüzdeki seçimlerde ve bundan sonraki bütün seçimlerde oyumu size vereceğim” şeklindeki ifadesiyle güvenlerini ifade etti. Bekdemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Yeniden Refah Partisi’nin 5 vekili dışında doğruyu ifade eden başka bir siyasi parti olmadığını belirtti ve AK Parti’nin imza attığı metne uymadığını, hatta reddettiğini ve anlaştıkları ittifak maddelerine uymadığını söyledi.

Başkan, seçim kazanıldıktan sonra iktidar partisinin kendileriyle irtibata geçmediğini, davet etmediğini ve görmezden geldiğini ifade etti. Ancak, Giresun için artık geride kalanın önemli olmadığını, memleket için taş üstüne yeni bir taş koyma gayreti dışında beklentilerinin olmadığını vurguladı. Bekdemir, belediyelere gelen ödeneklerin düzgün kullanılması ve şahsi çıkarlara hizmet etmemesi durumunda büyük hizmetlere vesile olacağına inandıklarını ifade etti.

Son olarak, Yeniden Refah Partisi olarak ‘çaldı ama yol yaptı, hizmet yaptı’ ifadesini reddettiklerini belirten Başkan, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinin Yeniden Refah’a, huzura, sükûnete, ekonomik rahatlığa ve büyümeye vesile olmasını diledi. Milli Görüş Belediyeciliği ile Giresun’u tanıtmak için sabırsızlandıklarını ve bütün Giresunlu vatandaşlardan destek beklediklerini vurguladı.

REKLAM ALANI