İnanılmaz saygı ve hürmet görüyor

Gelecek Partili Küpeli’den Gezmiş’e övgü ve tam destek

İnanılmaz saygı ve hürmet görüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.04.2023
72
A+
A-

Gelecek Partisi Giresun Merkez ilçe Başkanı Halil Küpeli, CHP milletvekili adayı Elvan Gezmiş’in halktan gördüğü ilginin üst seviyede olduğunu ifade ederek, ”CHP bu seçimde il birincisi olursa bana sürpriz gelmez” dedi.

Küpeli, Cumhuriyet Halk Partisi Giresun 1. Sıra milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş’e tam destek açıklaması yaptı. Gezmiş’in seçim gezilerine katılarak destek olan Küpeli, “Son 1 haftadır Gezmiş ve ekibiyle saha çalışması yapıyoruz. Giresun Belediye eski Başkanı Mehmet Işık’ın kızı olan Elvan Işık Gezmiş, babasının şehirde bıraktığı olumlu izlerin etkisiyle inanılmaz saygı ve hürmet görüyor. Çoğu vatandaş, Sayın Mehmet Işık ve ailesinin ismini duyunca ayağa kalkıp özel hürmet ediyor. Ben sayın Mehmet Işık’ın 10 yılda bu ilde bu kadar olumlu iz bıraktığına son 1 hafta 10 günde gözlerimle şahit oldum. Işık adeta bir dürüstlük ve güven abidesi olarak anılıyor. Elvan hanımı kim liste başı yaptıysa bence Merhum Mehmet Işık faktörünü galiba çok iyi hesap etmiş” dedi.

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Küpeli açıklamasının devamında şunları kaydetti;

“Çoğu sağ seçmen de “Mehmet Işık” ismini duyunca büyük saygı duyuyor. Işık 10 yılda şehri birleştirmiş. Parti tabanı da bunu görüyor ve Elvan hanımı sahipleniyor. Işık ismi markalaşmış. Bu da evlatlarına önemli bir miras olarak yol açıyor. Bence CHP Elvan Hanım ve Işık ailesinin güvenilirliği sayesinde tarihinin en yüksek oyunu alabilir. 2 veya 3 milletvekili çıkarırsa sürpriz sayılmaz. Biz Gelecek Partisi olarak liderimiz Davutoğlu’nun emirleri doğrultusunda CHP listesi için çalışacağız. Gelecek Partisi teşkilatları bu seçimde Giresun’da gücünü gösterecektir. Gelecek Partisi ve diğer 4 parti zaten CHP listelerinden aday gösterdi. O yüzden Gelecek Partisi olarak Sayın Elvan Gezmiş ve diğer 3 adaya sahip çıkıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI