İYİ ekimizle Giresun’ un kaderini değiştireceğiz

İYİ Parti Başkan Adayı Cici, “En iyi meclis listesi bizde” dedi ve çarpıcı mesajlar verdi

İYİ ekimizle Giresun’ un kaderini değiştireceğiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.03.2024
27
A+
A-

Her gün halkla buluşan ve STK’ları ziyaret eden İYİ Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Harun Cici, iddialı konuşarak seçimi kazanacaklarını söyledi.

Giresun’da tartışmasız en nitelikli listenin İYİ Parti’de olduğunu belirten Cici, “Herkesin gıpta ile baktığı bir listemiz var. Bu liste bu şehirde kavgayı bitirip kardeşliği getirecek listedir. Bu listede ki arkadaşlarımızın  hemen hepsi iş ,siyaset ve bürokrasi dünyasında iz bırakmış isimlerdir. Milletvekilliği, il başkanlığı yapmış üst düzey isimler bile bizim listemizdedir. Giresunlu hemşerilerimizden tam destek bekliyoruz” dedi.

Açıklamasında, Giresun Belediyesi’nde çalışan personellere de mesaj veren Cici” şunları kaydetti: “Biz kimseyi siyasi görüşü nedeniyle işten atmayacağız. İşten atılan arkadaşları ise sabıka durumlarında sorun yoksa tekrar işe alacağız. Bizim olduğumuz yerde kimse siyasi veya ideolojik nedenlerle kimsenin ekmeği veya makamı ile oynayamaz. Biz  Belediye’de her bireyin verimliğini artırmak için çalışacağız. Onları gerekirse yurt içi ve dışında yabancı dil kurslarına  göndereceğiz. Mesleki gelişim arzu eden herkese yine kapılarımız açık olacak. Biz üretimi ve verimliği artırarak liyakati öne çıkaracağız. Kimseyi  dışlamayacağız. Asla partizanlık olmayacak. İdeolojik kavgadan uzak durup her partiden insanı kucaklayacağız. Bu şehrin kardeşlik şehri olması en büyük arzumuzdur. O yüzden oy desteği istiyoruz. Bize sahip çıkın ki, biz de sizlere sahip çıkalım.”

Atanamayan öğretmenler için de projeleri olduğunu anlatan Cici” Atanamayan öğretmenlerden ihtiyaca göre belli sayıda belediyeye öğretmen istihdam edilecek ve öğrencilerimize ücretsiz dershane hizmeti verilecek. Dershaneye gidemeyen öğrencilerimizi koruyup kollayacağız. Kale’ye kuracağımız dönerli asansör projesi ile insanlar yemek yerken, sohbet ederken  şehrimizin 4 bir yanını dönerli kule ile izleyebilecek. Bu sayede her yıl sadece kalede kahve içmek için 200 bine yakın yerli ve yabancı turist Giresun’a gelecek. Ben asansör projemi Valimiz Hasan Karahan döneminde, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü sayın Cahit Akdoğan’ın aracılığı ile zaten valiliğe sunmuştum. Kredinin de yüzde 50′ sini zaten  Avrupa’dan ayarlamıştık. Proje ne yazık ki halen bekliyor. Halkımızın teveccühü ile seçilirsek Giresun Kalesi’nin doğal güzelliğini bozmadan çehresini değiştireceğiz ve böyle bir  nimeti, İsviçre gibi turizme sunacağız. Bu proje hayata geçerse insanlar Rusya ve İtalya’dan bile buraya gelmek isteyecektir” diye konuştu.

İYİ Parti Başkan Adayı Harun Cici, iki kutuplu siyasetin 20 yılda doları uçurduğunu ve emeklileri 1940’lı yıllardan daha kötü döneme soktuğunu ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: “Tüm bu olumsuz tablonun düzelmesi için merkez sağın İYİ Parti ile güçlenmesi lazım. İYİ Parti güçlenmezse 2028’de de iktidar değişimi olmaz ve ülkemiz tarihi krizler yaşayabilir. O yüzden bu ülkenin ilacı İYİ Parti’dir. Partimiz merkez sağı yeniden toplayıp iktidar değişimine öncülük edecek ve ülkedeki mali kriz, kuvvetler ayrılığının geri gelmesiyle düzelecektir”

REKLAM ALANI