İyi Parti Adayı Cici, turizm hedeflerini açıkladı

İyi Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Harun Cici, “İlimiz turizminin geliştirilmesi ve şehre ekonomik sosyal katkısının sağlanması için projelerimiz var. Seçilmemiz halinde Giresun Belediyesi turizmin lokomotifi olacak” dedi.  Cici, bir gurup partili ile birlikte Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği’ni ziyaret ederek başkan Uğur Karaibrahimoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

İyi Parti Adayı Cici, turizm hedeflerini açıkladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.02.2024
38
A+
A-

Cici’ye ziyareti nedeniyle teşekkür eden Karaibrahimoğlu, yaptığı konuşmada “Biz dernek yönetimi olarak her partiye ve adaya eşit mesafedeyiz. Turizm hepimizin buluşacağı ortak bir nokta. Amacımız; seçim sürecinde adayların Giresun turizmi ve konularına sahip çıkmaları. Yukarı noktalara taşımak diye bir kaygılarının olmasını ve bu konuda gündem oluşturmalarını ve sahip çıkmalarını istiyoruz. Yerel yöneticiler, vali, kaymakamlar, STK’lar, siyasi partiler turizmi sahiplenmezse Giresun daha da geriye gider. Halk kimi takdir ederse başkan o olacak ve biz de onunla çalışacağız. Size çıktığınız yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Karaibrahimoğlu, İYİ Parti adayı Harun Cici’ye derneğin çalışmaları ve turizm konusundaki önerilerinden oluşan bilgiler verdi.

“TURİZM SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ”

Kendisinin geçmişten bu yana yurtiçi ve yurtdışında Giresun’un bir turizm elçisi gibi çalıştığını ve belediye meclisi üyesi olarak mücadele verdiğini söyleyen Harun Cici, derneğinizin faaliyetlerini takip ettiğini belirterek, turizm için yaptıkları nedeniyle kutladı.   Cici“ şunları söyledi:

“Turizmden aldığımız pay çok az. Bu hepimizin düşünmesi gereken bir konu. Daha yukarılara çekmek lazım. Giresun sürekli göçle nüfus kaybediyor. Üniversitemize kaydolanlar vaz geçip gidiyor. Ekonomimiz iyi değil. Kurtuluşumuz turizmde. Halkımız yetki verirse projelerimizle Giresun bir turizm kenti olacak. Her şeyimiz hazır. Adamız, kalemizi, cennet gibi olan yaylalarımızı ve derelerimizi, tarihi mekanlarımızı dünya turizminin hizmetine sunacağız. Belediye başkanı turizmin önderi olmalı. Giresun turizmle çağ atlayacak” dedi.

Üretken belediyecilikten, istihdam yaratan belediyecilikten yana olduğunu söyleyen Harun Cici, bu konudaki projelerini de anlatarak destek istedi. Cici, ” Benim partim İYİ Parti ancak seçilirsem bütün partiler benim. Herkesten ve sizlerden de destek istiyorum. Projelerinizden yararlanacağım.Turizm benim önceliklerim arasında. Seferberlik başlatacağız. Birincisi ulaşım ve katlı otopark ikincisi turizm hedefimdir. Turizm bacasız sanayi. Turizm olursa göç olmaz, işsizlik olmaz” ifadesini kullandı.

Harun Cici’nin ziyaretinde dernek yönetim kurulu üyeleri Öznur Kitapçı, Hayati Tökez, İsmail Tataroğlu ve Ufuk Kekül de hazır bulundu.

REKLAM ALANI