KAÇEP Başkanı Sevinç Aksu oldu

Milliyetçi Hareke Partisi Giresun İl Başkanlığı KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) başkanlığı görevine Sevinç Aksu atandı.

KAÇEP Başkanı Sevinç Aksu oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.01.2024
Düzenleme: 26.01.2024 13:09
223
A+
A-

Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, KAÇEP Genel Başkanı Pelin Yılık’ın tensipleri ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin oluru ile atanan KAÇEP Başkanı Aksu görevine başladı. İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, kendisini ziyaret eden KAÇEP Başkanı Aksu’ya rahmetli Alparslan Türkeş’in 9 Işık Kitabı’nı hediye ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarete, Milletvekili Ertuğrul Konal’ın eşi Songül Konal ile bazı partili kadınlar da katıldı. Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti.

“İlimize, teşkilatımıza hayırlı olsun. Bugüne kadar özveri ile çalışan önceki KAÇEP başkanımız Saynur Türkmenoğlu ve tüm yönetici ve üyelerimize teşekkür ediyor, yeni başkanımıza başarılar diliyorum.”

İLK ZİYARET AYDINDAN

Öte yandan KAÇEP Başkanı Aksu’ya ilk ziyareti AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın yaptı. Ekibi ile birlikte ziyarete gelen başkan Aydın, başkan Aksu’yu kutlayarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

REKLAM ALANI