Kahveci istişarede bulundu

Kamu-Sen ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, MHP Giresun il teşkilatına ziyarette bulundu.

Kahveci istişarede bulundu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.11.2023
69
A+
A-

Parti il binasında MHP milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Başkan Kahveci, MHP İl Başkanı ve yönetimini kutlayarak başarılar diledi. Kendisine ve yönetimine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür etti.

Yaklaşık 600.000 üyeleri olduğunu dile getiren Başka Kahveci, kamuda görülen aksaklıkların giderilmesi için “Kamu Personeli Rejimi” üzerinde çalışma başlattıklarını belirterek ” “Kamuda bazı uygulamalar toplum vicdanında kabul görmüyor. Kamu personeli arasında ayrım yapmadan, liyakati esas alan bir sistem arzu ediyoruz. Devletine, milletine, vatanına sadakatı ile bağlı, ve kutsal değerlerine saygı gösteren, görevini laiki ile yapan memurlarımızın korunması ve onura edilmesi önceliğimizdir. Bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hazırladığımız Kamu Personeli Rejimi ile ilgili raporu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye arz edeceğiz.” diye konuştu.

Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’da “Osman Ağa’nın torunları olarak sizleri aramızda görmekten onur duyuyoruz. Giresunlular gerek Kurtuluş Savaşı’nda gerekse Atamız’ın korunmasında üzerine düşen göreve layıkıyla yapmışlardır.” dedi. İlimizdeki kamu hizmetlerinin en verimli şekilde yerine getirilmesi ve vatandaşa ulaştırılması için hassas olduklarını ve konunun takipçisi olduklarından belirten Milletvekili Konal, İlimiz sorunlarının çözümlenmesi için gece gündüz çalıştıklarını ve bu konuda kamu personelinden büyük destek gördüklerini söyledi. Kamu-Sen’e bağlı sendikaların vatanına, milletine ve toplumsal değer yargılarına bağlı politika izlemelerini takdirle karşıladıklarını belirten Milletvekili Konal,  başarılı çalışmalarından dolayı Kahveci ve ekibini kutladı. Konuşmaların ardından İl Başkanı Karaosmanoğlu, Genel Başkan Kahveci’ye ziyaret anısına bir plaket takdim etti.

REKLAM ALANI