Kanunlar bizi değil, Suriyelileri koruyor

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanvekili Ercan Ayhan, geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu kağıt toplayıcılarının saldırısına uğrayan Giresun Sanayi Sitesi esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, Giresun esnaf ve sanatkarının sahipsiz olmadığını bildirdi.

Kanunlar bizi değil, Suriyelileri koruyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.07.2023
63
A+
A-

Suriye uyruklu atık kağıt toplayıcılarıyla sanayi esnafı arasında çıkan arbedede iki sanayi esnafının darp edilerek, yaralandığını ifade eden GESOB Başkanvekili Ayhan,

“Biz kendilerine kardeş gözüyle bakarken evlerimizi, işyerlerimizi, ekmeğimizi onlarla paylaşırken Suriyelilerin kini öfkesi tüm ülkede ve Giresun’da da gün yüzüne çıktı.

“GİRESUN’DA BARDAĞI TAŞIRDILAR”

Bizler vatanlarında uzakta hayat mücadelesi verdikleri için bu zamana kadar hiç bir açıklama yapmadık fakat esnaflarımıza saldırmaları bu şehirde de bardağı taşıran son damla olmuştur.

Siyasileri, bürokratları, yetkilileri göreve davet ediyoruz. Şehrimdeki 30 bin esnaf ve sanatkarlar sahipsiz değildir. Ülkedeki her beka sorununda esnaf diyeceksiniz zor zamanında yanında olmayacaksınız tüm gücümüzü aldığımız esnafımızın halkımızın sonuna kadar yanında olacağız. Bu olayların yakinen takipçisiyiz, Giresun kamuoyunu da basının da bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI