Kaplan: Giresunspor’u karanlık günler bekliyor

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Boluspor yenilgisinden sonra imalı sözlerle topu hakemlere attı. Kaplan, “Hakemler hakkında yorum yapmak istemiyorum, konuştuğumuz zaman ceza yiyoruz, kendilerini tebrik ediyorum!” dedi.

Kaplan: Giresunspor’u karanlık günler bekliyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.10.2023
192
A+
A-

Kaplan, Boluspor maçı sonrası açıklamada şunlara yer verdi; “Çok şey konuşmak istemiyorum. Sahada iyi niyetle oynayan bir takımımız var, belki 11’e 11 kalsak farklı şeyler de olabilirdi ama bunun altına da sığınmak istemiyoruz. Kadir’in orada yaptığı bir yanlış var, keşke yapmasaydı, zaten yardımcı hocamıza da devre arasında çıkaralım demiştim ancak hakem buna gerek kalmadan oyundan çıkarttı. Kazanan takımı kutluyorum. Ama biz Giresunspor olarak, hep söylüyorum beni yanlış anlıyorlar, bence bu takıma sahip çıkmak lazım, her türlü sahip çıkmak gerekiyor. Hakemler hakkında yorum yapmak istemiyorum, konuştuğumuz zaman ceza yiyoruz, kendilerini tebrik ediyorum!

Oyuncularımız eksik kalmamıza rağmen özellikle ikinci yarı iyi mücadele ettiler, onları da kutluyorum. Şanssız bir gol yedik, kendi kalemize attığımız bir golle mağlup olduk. Bizim buradan gitmemiz hiç problem değil ancak gelecek arkadaşın da çok bir şey katacağını düşünmüyorum, eldeki mevcut kadro bu. Tecrübeli oyuncularımızdan beklediğimiz verimi haftalardır kendileriyle konuşmamıza rağmen ne yazık ki alamıyoruz. Son olarak şunu belirtmek istiyorum, eğer bu takıma sahip çıkılmazsa üzülerek söylüyorum ki Giresunspor’u karanlık günler bekliyor, bu takıma yazık olmasın…”

REKLAM ALANI