Karaosmanoğlu: Sebze ve Meyve Hali yetersiz

MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, Giresun Belediyesi Sebze ve Meyve Hali’nin yetersiz olduğunu ifade etti.

Karaosmanoğlu: Sebze ve Meyve Hali yetersiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.12.2023
32
A+
A-

MHP il teşkilatı saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bürokrasi, resmi kurum ve kuruluşlar, sivri toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra MHP il teşkilatı, ilçe ziyaretlerini de ziyaret ediyor.

İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleri hariç, diğer ilçe teşkilatlarını ziyaret edilerek istişarelerde bulunuldu.

KOSGEB’i ziyaret eden İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu başkanlığındaki MHP heyeti, Müdür Yasin Sefer ile istişarelerde bulundu. Ardından Madeni Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden heyeti,  Oda Başkanı Ufuk Levent ve yönetim kurulu üyeleri ile odanın çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yaptı. Son olarak meyve ve sebze halini ziyaret eden İl Başkanı Karaosmanoğlu ve ekibi, hal esnafı ile görüşmelerde bulunarak hayırlı kazançlar diledi.

Meyve ve Sebze Hal’inin yetersiz olduğunu ve ihtiyaca cevap vermediğini belirten başkan Karaosmanoğlu, yeni hal’in bir an önce yapılması gerektiğine vurgu yaparak, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

REKLAM ALANI