Karaosmanoğlu: Seçimlerin galibi MHP olacak

MHP İl Başkanı Karaosmanoğlu iddialı konuştu

Karaosmanoğlu: Seçimlerin galibi MHP olacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.03.2024
21
A+
A-

MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne katılan bütün adaylara başarılar dileyerek, seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini temenni etti.

Karaosmanoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Bilindiği üzere Cumhur İttifakının yönettiği ülkemiz son yıllarda yaptığı atılımlarla bölgesinde güçlü ve uluslararası arenada oyun kurucu haline gelmiştir. Kurduğumuz Cumhur ittifakıyla; ‘Cumhur bizim, Türkiye hepimizin’ diyerek, Cumhuriyetimizin ikinci asrını Allah’ın izniyle Dünyada Türk asrı yapacağız. Giresun’da da bu anlayışla çalışıyoruz ve Cumhur ittifakının başarısı için azami gayreti gösteriyoruz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKAN SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını başta Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal olmak üzere tüm teşkilatların gece-gündüz demeden aralıksız sürdürdüğünü belirten İl Başkanı Karaosmanoğlu şunları kaydetti:

“Milletvekilimiz ve adaylarımız gittikleri her yerde coşkuyla karşılanıyorlar.Bu seçimlerin galibi inşallah MHP ve Cumhur ittifakı olacaktır.Allah’ın izniyle hem belediye başkan sayımızı, hem de İl Genel Meclisi üyesi sayımızı arttıracağız. Gelişmiş bir Giresun için desteklerinizi bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

REKLAM ALANI