Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş, 28 Nisan’da Giresun’da!

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş Giresun çıkartması yapmaya hazırlanıyor.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş, 28 Nisan’da Giresun’da!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.04.2023
92
A+
A-

13.Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş ile Giresun çıkartması yapacak. CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın 28 Nisan Cuma günü saat 13.30’da Atatürk Meydanında Giresun halkıyla buluşacağını bildirdi. Uzunalioğlu, tüm Giresun halkını bu büyük buluşmaya davet etti.

CHP İl Başkanı Uzunalioğlu, “Halkımızın umudu, demokrasinin güvencesi milletin adayları Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Ekrem İmamoğlu ve Sayın Mansur Yavaş’ın birlikte Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 28.dönem milletvekili seçimleri dolayısıyla şehrimizin plakası da olan 28 Nisan günüşehrimize gelecek olmaları bizler de çok büyük heyecan yarattı.

“Millet Buluşması” adıyla gerçekleşecek mitingimize herkesi bekliyoruz. Gelin umudu birlikte büyütelim, güzel günleri ve baharı birlikte kucaklayalım. Türkiye’ye dünya devletleri arasında saygınlık kazandıracak, barışı, kardeşliği, adaleti, huzuru, bereketi sağlayacak, insanca yaşamı tesis edecek, adil bir düzeni kuracak olan Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile buluşmak için tüm halkımızı 28 Nisan Cuma günü saat 13.30 ‘da Giresun Atatürk Meydanına davet ediyoruz ve bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI