Kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını söyledi

CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede, sokakta emek ve alın terinin savunucusu olacaklarını bildiriyor.

Kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını söyledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.03.2024
278
A+
A-

Fuat Köse; ‘’Şenlikoğlu 2019’da göreve gelir gelmez Giresun Belediyesi yönetim kadrolarına nifak tohumları ekmiştir. Birçok personelin yerini değiştirmiş, bununla da kalmamış ekmek için çalışan emekçiyi işten atmıştır. Önceki Belediye Başkanımız Kerim Aksu’nun sosyal medyada fotoğrafını beğenen, ya da onunla fotoğrafları sosyal medyasında yüklü personelleri sırf bu yüzden işten atmış ve mobbing uygulamıştır.

Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi tarihine hizmet eden değil, ekmekle oynayan, işçi atan belediye başkanı olarak geçecektir.

Buradan belediye çalışanı arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu korku imparatorluğu bitecek. Herkes özgürce düşüncesini ifade edebilecek. Tüm personelimizin arkasındayım. 25 yıldır ticaret ile uğraşıyorum. Yaptığım her işte başarılı oldum. Personel arkadaşların hak ettiği maaş bu rakamlar değildir. Göreve gelir gelmez personel maaşlarını iyileştireceğiz. Hiçbir arkadaşımızın yerini değiştirmeyeceği. Emekçi kardeşlerim bu karalama kampanyasına itibar etmesinler. Giresun’da ve Giresun Belediyesi’nde 31 Mart’ta güneş bizimle doğacaktır’’ dedi.

REKLAM ALANI