Kırmızı balonlar otizm farkındalığı için uçuruldu

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Ordu’da düzenlenen “Otizm Spektrum Bozukluğu: Güncel Tanı ve Tedavi Yaklaşımları” panelinde oturum başkanlığı yaptı.

Kırmızı balonlar otizm farkındalığı için uçuruldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.04.2024
20
A+
A-

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin ise bir sunumu yaptı. Ordu Üniversitesi Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında “Otizm Spektrum Bozukluğu: Güncel Tanı ve Tedavi Yaklaşımları” paneli düzenlendi.

Ordu Valisi Muammer Erol’un da katılım sağladığı panelin başkanlığını Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün ve Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut yaptı.Programda Ordu Tıp Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Yağmur Gündüz Çilci “Otizm Spektrum Bozukluğunda Erken Tanı Belirteçleri”, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin “Otizm Spektrum Bozukluğunda Tedavi Yöntemleri” ve Ordu Eğitim Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Buket Ertürk İnal “Otizm Spektrum Bozukluğunda Eğitsel Yöntemler ve Günlük Rutinler” başlıklı konularda dinleyiciler bilgilendirildi. Program sonrasında otizm farkındalığı için kırmızı balonlar  uçuruldu.

REKLAM ALANI