Köse: 5 yılda Giresun’a hizmetleri 2 cadde, bir direk

Cumhuriyet Halk Partisi’nden “Halkın Adayı, Sokak Kazanacak” sloganıyla Giresun Belediye Başkan aday adayı olan iş insanı Fuat Köse, partisinden aday gösterilip, Giresun halkının teveccühüyle belediye başkanı seçilmesi halinde Giresun’un gerçek bir şehir kimliğine kavuşacağını ve bölgesinde adından söz ettiren bir il olacağını kaydetti.

Köse: 5 yılda Giresun’a hizmetleri 2 cadde, bir direk
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
111
A+
A-

Yapılması ön görülen parti içi ön seçim için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren aday adayı aday adayı Köse, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Giresun Belediyesi’ni kazanacaklarının altını çizdi. 5 yıllık AK Partili Aytekin Şenlikoğlu yönetimindeki Giresun Belediyesi yönetimini eleştiren Köse, 5 yıldır sokaktan uzak, sosyal medya belediyeciliği ve belediye başkanlığı yapan Şenlikoğlu’nun son günlerde sosyal medya hesaplarından paylaştığı 2 cadde ve sokak aydınlatma direklerine dikkat çekti.

“4 BİN YILLIK BİR GELENEĞE DAHİ SAHİP ÇIKAMADINIZ”

Şenlikoğlu’na “5 yıldır yaptığın hizmet 2 cadde ve sokak aydınlatma direkleri mi?” diye soran CHP Belediye Başkan aday adayı Köse, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Hani Giresun şenlenecekti? Giresun iktidar belediyesiyle hizmete doyacaktı? 5 yıl geldi, geçti Giresun ne şenlendi, nede hizmete doydu. Trafik keşmekeşliği aldı başını gidiyor. Otopark sorunu ortada. Dağı, taşı akarsu olan Giresun’da sular kesilir, insanlar susuz kalır oldu. Kaldırım işgalleri had safhada. Yollar, kaldırımlar evlere şenlik. 5 yılda yapa yapa 2 cadde, bir aydınlatma lambasını mı yapabildiğiniz. Daha belediyelerin en asli görevi olan alt ve üstyapı da sınıfta kalan bir belediye yönetiminden Giresun halkı daha ne beklesin. Giresun’u bırakın şenlendirmeyi, 4 bin yıllık bir geleneğe dahi sahip çıkamadınız.”

REKLAM ALANI