Köse, “Giresun ranta kurban edildi” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, “Giresun’u rant belediyeciliğinden kurtarıp, sosyal belediyeciliğe kavuşturacağız” dedi.

Köse, “Giresun ranta kurban edildi” dedi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.01.2024
143
A+
A-

Köse, yaptığı açıklamada, yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şehrin sokaklarında esnafın ve vatandaşların sesine kulak verdiklerini söyledi. Giresun’un Ordu ve Trabzon arasına sıkışıp hizmet açısından komşu illerin çok gerisinde kaldığına dikkat çeken Köse, “Beş yıl önce, iktidarın desteğine sığınıp göreve gelen AKP’li belediye yönetimi, maalesef halkın nezdinde iktidarda da olduğu gibi güven ve itibarını kaybetmiştir. Bütün birimleriyle işlevini kaybedip borç batağına düşmüş, esnaftan malzeme alamayacak duruma gelmiş birçok taşınmazını satışa çıkarmış ve satmıştır” hatırlatmasında bulundu.

CHP Belediye Başkan Adayı Köse, 31 Marttan sonra Giresun’u sosyal belediyeciliğe kavuşturacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Yerel yönetimler, halkın gerçek ihtiyaçlarına cevap vermek, kapsayıcı ve adil olmak zorundadır. Biz de Giresun Belediyesini kazandığımızda, Atatürk’ün ileri görüşlülüğü ve adalet anlayışı ile yola çıkarak, şehrimizi daha yaşanabilir, modern ve gelişmiş bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Giresun’u rant belediyeciliğinden kurtarıp, Sosyal Belediyeciliğe kavuşturacağız. Yakında süre içerisinde açıklayacağımız projelerimizle şehrimizin umutlarını yeniden yeşerteceğiz. 31 Mart gecesi Giresun’umuzu, siz değerli hemşerilerimle birlikte, layık olduğu parlak geleceğe taşıyacağız.”

REKLAM ALANI