Köyünde yapılan hizmetlere teşekkür etti

Giresun merkez Esentepe Köyü Muhtarı Erol Bıçak köylerine yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Köyünde yapılan hizmetlere teşekkür etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.05.2023
25
A+
A-

Muhtar Bıçak, son yıllarda köylere çok ciddi çalışmalar yapıldığını belirterek, “bu konuda başta cumhurbaşkanımız olmak üzere Giresun’daki yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Bıçak şunları kaydetti; “Benim köyüm 300 nüfuslu bir köy. 30 kilometrelik yol ağım var. Giresun Valiliğimiz, İl Özel İdaremiz sayesinde köyümün ihtiyacı olan her türlü hizmeti aldık. Gerek Valiliğimiz,  İl Özel İdaremizin ve köyler hizmet götürme birliğine ne zaman gittiysen kapısından hiç boş dönmedik. Sadece Akçalı-Esentepe arasında grup yolunda 1 kilometrelik yolumuz stabilize onunda yapılması için Giresun İl Özel İdaremize başvurduk yapılacağını söylediler. Bunun dışında yol sorunumuz yok. Yollarımız ya beton ya asfalt olarak yapılmış durumda.

İçme suyu konusunda sıkıntımız yok. Giresun İl Özel İdaresi sayesinde çöp sorunumuz çözüldü, çöplerimiz toplanıyor hiçbir sorun yaşamıyoruz. Sadece elektrik konusunda sorun yaşıyoruz bu konuyu da yetkililere bildirdik. Bu arada Esentepe köyümüze 50 araçlık otopark yapıyoruz, planı projesi Giresun İl Özel İdaresince yapıldı ödenek bekleniyor. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

REKLAM ALANI