Kozluca, CHP’den aday adayı

CHP’ den Milletvekili Aday Adayı olan İl Kadın Kolları Başkanı Kozluca’ dan, çarpıcı sözler, “Demokrasi ve kalkınma yolculuğumuz başlıyor” dedi.

Kozluca, CHP’den aday adayı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.03.2023
80
A+
A-

Parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Ayça Kozluca, “Değerli yol arkadaşlarım, öncelikle belirtmek isterim ki; Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir partiye benzemez. Partimiz; Valiliğe  dilekçe verilerek  kurulmadı. Emperyalizmin maşaları olarak ülkede var olmadı.  Partimiz işgal edilmiş bir ülkede; bir halkın en haklı direnişi üzerine kuruldu. Sömürüye isyan, parçalanmaya dur demek ve özgürlük için kuruldu. Cumhuriyet Halk Partisi, savaş meydanlarında, halkın bizzat kendi hür iradesi ile kuruldu.” dedi.

” Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin, demokrasinin, adaletin sigortasıdır.” vurgusu yapan Kozluca, “Birileri iktidarda kalmak, için Arap başkentlerinden, İngiliz bankalarından, Amerikan istihbaratlarından destek arıyor. Fellik fellik geziyor. Bizim Genel Başkanımız ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri ise Türk Milletinin bağrında geziyor, desteği sadece ve sadece kendi halkından bekliyor, onlardan alıyor.

Nene Hatunların, Gördesli Makbule Çavuşların,  Sabiha Gökçenlerin,  Türkan Saylanların bir hayali vardı. Hani bir kalpaklı adamın hayali vardı. Hepimizin ilelebet önderi, lideri olan o kalpaklı adam. Mustafa Kemal Atatürk…

İşte değerli yol arkadaşlarım; biz hala o hayalle yatıp kalkıyoruz. O hayal bizi uyutmuyor. O hayal bize durmadan güç veriyor. O hayal bize hep cesaret veriyor. Peşindeyiz o hayalin, bırakmayız ve mutlaka gerçekleştireceğiz. Bağımsız olacağız, güçlü duracağız, özgür kalacağız ve kardeşliğimizi bozdurmayacağız. İşte o hayalin en büyük sigortaları şu an karşımda duruyor. Yani Cumhuriyet Halk Partililer, yani halkımız. Şimdi sırada Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı var.” diye konuştu.

Ayça Kozluca, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler bu ülkenin uyanık ve aydın neferleriyiz. Ancak sevgili dostlarım; uyanık kalmak yetmez. Uyandırmak da bizlerin görevidir. İç çekişmeleri, kavgalarımızı ve küçük ayrılıklarımızı bir kenara bırakalım ve tüm gücümüzle baskıya, karanlığa, diktatörlüğe ve faşizme dur diyelim. Tüm gücümüzle ülke işgaline hayır diyelim.

Hep birlikte; halkın umudu, demokrasinin ve parlamenter sistemin güvencesi, yargı bağımsızlığının teminatı olan; Kadınların, gençlerin, çiftçilerin, emeklilerin ve işçilerin umudu olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya taşıyalım. Bakın o zaman Türkiye nasıl yönetiliyor. Bakın o zaman Türkiye dünya başkentlerinden değil; Kendi başkentinden nasıl da yönetiliyor. Hep birlikte görelim.

Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi, cüzdanların sözünün değil, vicdanların sözünün geçtiği yerdir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi biziz! Yani halktır! Gücünü haktan ve halktan alan partinin adıdır.

Doğduğumuz, büyüdüğümüz ve yaşadığımız bu şehre vefa borcumuz var. Gece gündüz demeden evlerinin kapılarını bizlere açan, bizleri ailerinden bir parça olarak gören, dertlerine ortak olduğumuz tüm hemşerilerimize bir borcumuz var bizim. Kötü yönetilen ülkemizde hayal dahi kuramayan gençlere, atanmayan öğretmenlere, ülkesinden kovulan doktorlara, yoksulluğa mahkûm edilen halkımıza, öldürülen kadınlara borcumuz var bizim.

Sevgili yol arkadaşlarım hazırsanız başlıyoruz.”

REKLAM ALANI