Kur’an bülbüllerinden Merkez Camii’nde Kur’an ziyafeti

Espiye ilçe Müftülüğünce merkez camiinde kuran ziyafeti düzenlendi.

Kur’an bülbüllerinden Merkez Camii’nde Kur’an ziyafeti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.04.2023
15
A+
A-

İlçe Müftülüğünce Kur’an-ı Kerim’in ezberlenmesi ve güzel okunmasını teşvik etmek amacıyla düzenlenen programda öğle namazı öncesi din görevlileri Giresun Merkez’den Hacı Miktat Camii İmam Hatibi Osman Öztürk, Espiye’den Mescit-i Aksa Camii İmam Hatibi Muhammet Ali Işık, Keşap’tan Baytemür Mescidi İmam Hatibi Recep Cazır ve Tirebolu’dan Dokuzkonak Köyü Camii İmam Hatibi Emirhan Coşkun Kur’an-ı Kerim’den  okudu.

Giresun il müftüsü Ramazan Topcan’ın öğle namazını kıldırmasının ardından “Kur’anın önemi” hakkında sohbet ederek, dua etti.

İl Müftüsü Ramazan Topcan, “Kur’an’ın doğum ayı Ramazan’ın rahmet ve mağfiret ikliminde bizleri böyle bir programda bir araya getiren Cenab-ı Hakk’a sonsuz hamd ediyorum. Kur’an, beşerin hayatını güzelleştirir, ömrünü bereketlendirir. Kur’an, hayattır. Maddi manevi dertlerimize dermandır. Siz değerli Kur’an dostlarına çok teşekkür ediyorum. Tilavetleri ile manevi huzur almamıza vesile olan hocalarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi. Müftü Topcan’ın hitabının ardından eller semaya kaldırılarak dualar edildi.

Programa, Giresun il müftüsü Ramazan Topcan, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Tirebolu İlçe Müftüsü İdris Başkıran, Yağlıdere İlçe Müftüsü Abdullah Bal, vaizler, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI