Kütüphane haftası kutlanıyor

60.Kütüphane Haftası, Giresun Aksu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla kutlanmaya başlandı.

Kütüphane haftası kutlanıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
17
A+
A-

Programa, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, öğretmen, öğrenci ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan programın devamında, Gedikkaya Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı şiir okuma, tiyatro gösterisi ve solo dinletisi salondaki davetliler tarafından beğeniyle izlendi.

Daha sonra Giresun’da kütüphanelerden en fazla yararlananlara ödülleri Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş tarafından verildi. Programın son bölümünde “Dünden Bugüne Kitap” konulu kitap sergisi davetliler tarafından ilgi ve beğeniyle gezildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Kütüphanelerin ve kitap okuma yöntem ve alışkanlıklarının zaman içerisinde gelişim ve değişim gösterdiğini belirtti. Giresun’da kütüphanesiz okul bulunmadığına işaret ederek, bu sayede okuma kültürünün öğrenciler başta olmak üzere tüm kesimlerde artmaya başladığını ve bunun mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

REKLAM ALANI