M.Karadere: Daha büyük başarılara imza atacağız

AK Parti’den yeniden Belediye Başkan Adayı gösterilen Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, 10 yıllık başarılı yönetimini sürdürmek istiyor.  Başkan Karadere’nin ilçesindeki başarılı performansı ve halk nezdinde ki olumlu izlenimleri nedeniyle tekrar aday gösterildiği vurgulandı.

M.Karadere: Daha büyük başarılara imza atacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.02.2024
67
A+
A-

Espiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Karadere, “Espiye halkına hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyorum. 10 yıllık görev sürem boyunca ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar aday gösterilmek beni onurlandırıyor ve bu sorumluluğu daha fazla artırıyor. Espiye’nin kalkınması ve refah seviyesinin yükselmesi için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Başkan Karadere, yanında bulunan onu destekleyen ilçe halkına teşekkür ederek, “Espiye halkıyla birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Halkımızın güveni ve desteğiyle daha aydınlık bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Bugüne kadar yaptıklarımızla, önümüzdeki süreçte daha büyük başarılara imza atacağız” diye Başkan Karadere şunları kaydetti;

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Espiye Belediye Başkan adayı olmamda şahsımdan desteklerini esirgemeyen Ak Parti İl Başkanım Mete Bahadır Yılmaz’a, Giresun Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Nazım Elmas’a, Giresun Milletvekilimiz Sayın Ali Temür’e, Ak Parti Espiye İlçe Başkanım Samet Önal’a, Ak Parti Espiye İlçe teşkilatı mensuplarına ve Espiyeli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.                                                                                                                  Önümüzdeki beş yılda Espiye’miz için, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve öğrencilerimiz için, evine ekmek götürmenin derdinde olan anne ve babalarımız, esnaflarımız için daha çok çalışacağız, daha çok projeyi hayata geçireceğiz.

Bugün yine Espiye için yollara düşüyor, bu yolculukta sizlerin de desteğini bekliyoruz.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

REKLAM ALANI