Mehmet Karaman’a hizmet şeref belgesi

Espiye’de uzun yıllar idarecilik öğretmenlik yaparak emekli olan Mehmet Karaman ‘a hizmet şeref belgesi verildi.

Mehmet Karaman’a hizmet şeref belgesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.12.2023
67
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle Mehmet Karaman’a hizmet şeref belgesi Giresun il Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından takdim edildi.

Mehmet Karaman, Emekliliğim dolayısıyla hizmet şeref belgeseliyle kendini onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürüm sayın Ertuğrul Tosunoğlu’na teşekkür etti.

MHP ‘DEN KARAMAN ‘A “TEŞEKKÜR BELGESİ ”

MHP Espiye ilçe Başkanı Av. Kurt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından 42 yıl müdürlük, öğretmenlik yaparak emekli olan Mehmet Karaman’a Teşekkür belgesi verildi.

MHP Espiye ilçe Başkanı Av. Kurt, Espiye ilçesinin eğitim camiasının önde gelen isimlerinden emekli öğretmen Mehmet Karaman, uzun yıllar boyunca özverili bir şekilde öğrencilere rehberlik etti. Karaman’ın öğrencileri arasında birçok başarılı isim yetişti. Bu uzun ve örnek hizmetleri nedeniyle, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte değerli öğretmenimiz Mehmet Karaman’a teşekkür plaketi takdim ettik. Kıymetli öğretmenimize bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarılar dilerim” dedi.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI