Meslek Liseleri ayağa kalkıyor

Giresun’dan gönüllü olarak deprem felaketiyle yıkılan illere destek amaçlı giden, sağlıktan, eğitime, güvenlikten temizlik işlerine kamu görevlileri depremin izlerini silebilmek için başlatılan çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Giresun’dan Gaziantep iline giden meslek lisesi öğretmenleri, depremden dolayı hasar gören okulların tamir, bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Meslek Liseleri ayağa kalkıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.03.2023
54
A+
A-

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı meslek liseleri, elektrik, makine, metal, mobilya ve sıhhi tesisat teknolojisi alanlarında görev yapan 10 teknik öğretmen ile 1 şoförden oluşturulan Afet Bölgesindeki Okullarda Risk ve Tehlike Yönetimi Teknik Çözüm Ekibi, beraberinde araç gereçleriyle birlikte teknik destek olarak Gaziantep’te bulunuyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Ekibin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından deprem bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerinin sürdürülebilmesi için yapılan; eğitim öğretime uygun hasarsız okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, iş sağlığı ve güvenliği bakımından kontrolü, risk ve tehlike analizi, basit arızaların giderilmesi ve giderilemeyen arızaların etüt edilmesi çalışmalarında yer aldığını kaydetti.  Tosunoğlu, deprem sonrası yardım ve destek çalışmalarında özveri ve gayretle emeği bulunan tüm eğitim camiasına bir kez daha teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

REKLAM ALANI