MHP Giresun İl Başkanı: Seçim Heyecanı Dorukta

Giresun – 31 Mart 2024’e sayılı günler kala, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, seçim öncesi heyecanlarını ve hedeflerini paylaştı.

MHP Giresun İl Başkanı: Seçim Heyecanı Dorukta
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
18
A+
A-

Karaosmanoğlu, seçim atmosferinin her geçen gün daha da yoğunlaştığını belirtirken, MHP olarak kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Cumhur İttifakı’na bağlı olarak bazı ilçe ve beldelerde yarışacaklarını dile getiren Karaosmanoğlu, diğer yerlerde ise kendi adaylarıyla mücadele edeceklerini vurguladı.

Geçmiş dönemde elde ettikleri başarıları hatırlatan Karaosmanoğlu, Giresun halkına daha iyi hizmet için yola çıktıklarını ve ülke sevdasıyla hareket ettiklerini belirtti. Kendilerini güçlü kılanın, Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki vatan ve millet sevgisi olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, partilerinin amacının önce ülke ve millet olduğunu söyledi.

Hedeflerinin büyük olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, yetişmiş kadrolarıyla hizmete talip olduklarını ve seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini belirtti. Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal başta olmak üzere tüm teşkilatlarının yoğun çaba gösterdiğini ifade eden Karaosmanoğlu, Allah’ın izniyle rekor bir oy alacaklarına inandıklarını söyledi. Hedeflerinin, 100.000 oy ile daha fazla Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi kazanmak olduğunu belirten Karaosmanoğlu, ayrıca Cumhur İttifakı’nın zaferini amaçladıklarını ifade etti.

REKLAM ALANI